EventWeb. Wij maken jullie bruiloftswebsite zo speciaal als jullie trouwdag. 

Deze voorwaarden zijn als laatst bijgewerkt op 09 augustus 2016.

Onze website is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Hannah Verhoeff, een in Amsterdam opgericht bedrijf.

Deze gebruikersovereenkomst is van toepassing op uw gebruik van deze website en de diensten die we u leveren. We behouden ons geheel naar eigen goeddunken het recht voor om te allen tijde en zonder verdere kennisgeving delen van de voorwaarden voor deze website te wijzigen, uit te breiden of te verwijderen. Als we dat doen, worden de wijzigingen op deze pagina gepubliceerd en vermelden we boven aan de pagina op welke datum de voorwaarden voor het laatst zijn gewijzigd. Als u na deze wijzigingen de website blijft gebruiken, betekent dit dat u de nieuwe voorwaarden van de website accepteert.

Het is uw verantwoordelijkheid regelmatig op de website te controleren of de voorwaarden zijn gewijzigd en eventuele wijzigingen door te nemen. Neem deze voorwaarden goed door omdat het voor u en ons belangrijk is dat u onze contractrelatie aangaande uw gebruik van onze website en de door ons geleverde diensten hebt begrepen.

U wordt verzocht een vakje aan te kruisen om aan te geven dat u instemt met de voorwaarden op de afrekenpagina.

Geschillen worden geregeld op grond van de wetgeving die van kracht is op de locatie waar het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd.

Updating ..
Je winkelmand is momenteel leeg.