EventWeb. Wij maken jullie bruiloftswebsite zo speciaal als jullie trouwdag. 

ONS
KANTOOR

Europalaan 500
3526 KS Utrecht
Nederland 

CONTACT
VOLG ONS
SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
* = verplicht veld
OVER ONS

EventWeb is een creatieve manier om de uitnodiging voor jullie feest dat wordt georganiseerd in te vullen. Geef alle gasten een persoonlijke uitnodiging en stuur ze naar jullie eigen ontworpen website die bij het thema van het event past.

WAT WIJ DOEN

Bruiloften, bedrijfsfeesten, afstudeerfeesten, kinderfeesten, festivals, cocktailparty’s, high tea’s, verjaardagen, dinnerparty’s, themafeesten, bachelorfeesten.

Vanaf het moment dat we wisten dat we zouden trouwen wisten we dat het feest online al moest beginnen. Na een kennismaking met Eventweb hadden we al snel in de gaten: the sky is the limit, alles was een optie. We wilden een festival, en zo min mogelijk tradities. Geen taart, geen dresscode, geen openingsdans. Gewoon gras, goeie muziek, lekker eten en een heleboel lieve mensen.
En dat alles is binnen no time perfect vertaald naar onze festivalwebsite. Zo hadden we een timetable, digitale ticketverkoop, een geïntegreerde zelfgemaakte playlist en echt alles in de stijl van ons festival. Van kleurenpalet tot lettertype, alles is voor ons uitgezocht en geregeld.
Ramon en Nina, Ramoninafestival
Updating ..
Je winkelmand is momenteel leeg.